Перейти до вмісту

Інтенсивні курси англійської для студентів у Фінляндії

Західно-фінський коледж у м. Гуйтінен запрошує до участі у програмі: «Інтенсивний курс англійської мови та ознайомлення з культурою Фінляндії». Курси проходять у міжнаціональному мультикультурному середовищі з використанням активних комунікаційних методик та пізнанням культури Фінляндії.

Дати виїзду: 5,12,28-01.2019*

День 1. Хмельницький-Вільнюс. Виїзд на кордон, проходження паспортного та митного контролю. Переїзд по території Польщі та Литви. Розміщення в готелі в Литві.

День 2. Вільнюс-Гуйтінен. Сніданок. Факультативно: екскурсія по місту Вільнюс. Виїзд до міста Гуйтінен. Проїзд по території Латвії, Естонії, Фінляндії. Розміщення у 2-х або 3-х-місних номерах зі зручностями в м. Гуйтінен.

День 3. Гуйтінен. Сніданок. Навчання у школі. Екскурсія по фінській школі. Ввечері розважальна програма, відвідування фінської сауни. Ночівля.

День 4. Гуйтінен-Тампере.Сніданок. Навчання у школі. Обід. Факультативно: екскурсія по м. Тампере. Повернення в готель. Ввечері розважальна програма, вечеря шашликами. Ночівля.

День 5. Гуйтінен-Турку.Сніданок. Навчання у школі. Обід. Факультативно: екскурсія по м. Турку. Повернення в готель. Ночівля.

День 6. Гуйтінен.Сніданок. Навчання у школі. Обід. Факультативно: екскурсія на ферму буйволів. Ночівля.

День 7. Гуйтінен.Сніданок. Навчання у школі.Факультативно: екскурсія по місту. Ввечері розважальна програма, сауна. Ночівля.

День 8. Гуйтінен-Хельсінкі. Виїзд до міста Хельсінкі. Факультативно: екскурсія по місту. Вільний час для купівлі сувенірів, прогулянки. Виїзд до України.

День 9. Хельсінкі-Хмельницький. Виїзд до України. Нічний переїзд по території Естонії, Латвії, Білорусі (або Польщі), проходження паспортного та митного контролю. Прибуття в Хмельницький.

*Компанія-туроператор залишає за собою право внесення змін в програму (заміна місць розміщення, екскурсійних об’єктів на рівноцінні та порядок їх слідування, також можливі зміни дати виїзду згідно запиту групи. (Орієнтовний збір на 5.01))

Вартість туру складає: 365 Євро

У вартість туру входить:НЕ входить:
Проживання у 2х,3х-місних номерах3-х разове харчування Візит до школи та знайомство з освітою у ФінляндіїНавчальна програма із вивчення англійської (25 ак.год.) та роздаткові матеріалиЯскрава екскурсійна програма (Хельсінкі,Тампере, Турку, Гуйтінен)Супровід керівника групиПроїзд у транспорті (громадські автобуси та пороми), транзитний готель, вхідні квитки в музеї, факультативні екскурсії, особисті витрати.*Орієнтовна додаткова сума – 300 євро

Заінформацією звертатись за телефонами:

(068) 310 7 310 (063) 310 7 431

або за адресою ТЦ Магніт, 2 поверх, офіс 1 ТА Alice Tour