Перейти до вмісту

Тренінг «Школа лідерства» для активної молоді міста

11 березня 2020 року в рамках громадсько-політичних студій «Школа сучасних лідерів», ГО «Профі тренінг-студія» і представник Психологічної служби Хмельницького національного університету провели тренінг «Школа лідерства» для активної молоді міста.

Доцент кафедри психології та педагогіки Попелюшко Р.П., провідний психолог Психологічної служби ХНУ, разом з представником ГО «Профі тренінг-студія» та студентами і учнями навчальних закладів нашого міста, знаходили відповіді на непросте рівняння-питання чи «Лідер=Успіх?».

Також, під час тренінгу учні та студенти в міні-групах створювали власну громадську організацію, презентували її назву, девіз, символ чи емблему. Протягом тренінгу молодь розглянула «кейс» по створенню громадського проекту для нашого міста, та дізналася секрети ефективної комунікації сучасного лідера.

Активна молодь міста з цікавістю спілкувалися з організаторами тренінгу, задавали питання, демонстрували власні знання з того як покращити екологічну та соціально-рекреаційну ситуацію у місті Хмельницькому.

Кафедра психології та педагогіки Психологічна служба ХНУ