Перейти до вмісту

Студенти мали чудову можливість зустрітися з докторанткою кафедри психології особистості та соціальних практик Київського університету ім.Грінченка, кандидатом психологічних наук Каліщук Світланою Миколаївною.

1 жовтня 2020року студенти 2 курсу спеціальності «Психологія» мали чудову можливість зустрітися в рамках дисципліни «Психодіагностика» з докторанткою кафедри психології особистості та соціальних практик Київського університету ім.Грінченка, кандидатом психологічних наук Каліщук Світланою Миколаївною.

Знання з психодіагностики збагатилися нестандартними методиками виявлення життєвих цінностей, емоційних та поведінкових паттернів, що обмежують наше порозуміння між собою, розуміння світу, подій. Це, в першу чергу, техніка А.Адлера «Самий перший спомин», яка була представлена Світланою Миколаївною і Ви можете подивитися як це відбувалося, якщо перейдети за посиланням1.

Також проектували дизайн власного життєвого простору особистості, діагностували власні особливості реалізації поведінкових програм в умовах невизначеності, ситуації вибору, різноманіття, складності та резигнації. Засвоїли ефективний засіб вирішування цих питань – це логічні рівні Р.Ділтса, «Каузометрія» Євгена Головахи та Олександра Кроника, а також модифікація методики «Граничного смислу» Дмитра Леонтьєва.

Нові знання і нові враження, які отримали студенти значно збагатять скарбничку психодіагностичного інструментарію фахівця.