Перейти до вмісту

Онлайн зустрічі студентів з психологами-практиками: і цікаво, і корисно

Протягом весняного семестру 2019-2020 н.р. і осіннього семестру 2020-2021 доцент кафедри психології та педагогіки Л.О. Подкоритова організувала низку онлайн-зустрічей для студентів груп ПП-17-1, ПП-17-2, ПП-18-1 і ПП-18-2 з практикуючими психологами. Заходи були відкриті, і до них могли долучитись інші психологи та студенти заочної форми навчання.Запрошені гості проводили майстер-класи, лекції, воркшопи, за що для кожної ведучої була підготовлена подяка за підписом проректора з науково-педагогічної роботи Хмельницького національного університету С.А. Матюха і печаткою нашого університету.

Запрошені гості проводили майстер-класи, лекції, воркшопи у рамках таких дисциплін як «Основи психологічної корекції» та «Арттерапія».

у рамках вивчення курсу «Основи психологічної корекції»:

6.05.2020 р. – Матвійчук Тетяна – к. психол. н., доцент, практикуючий психолог, засновниця Центру розвитку дитини та сім’ї ШКОДЕР КЛАБ – провела онлайн майстер-клас «Мама, папа і дитина – щаслива родина».

13.05.2020 р. – Лезнюк Аксинія – викладач інноваційної школи ThinkGlobal, фахівець з напрямку Preschool та STEAM – провела онлайн-воркшоп «Поговоримо мовою серця?» або «Що таке ненасильницьке спілкування?»

13.05.2020 р. – Шнурова Юлія провела онлайн-лекцію з елементами інтерактиву «Музична терапія як метод психотерапії. Засоби та форми музичнотерапевтичного впливу».

20.05.2020 р. – Підопригора Юлія – психолог, арткоуч, тренер – провела онлайн майстер-клас «Пошук власного ікігай або Те, заради чого я прокидаюся вранці»

3.11.2020 р. – Захожа Ольга провела гостьову лекцію «Ознайомлення з роботою Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ХМЦСССДМ)»

у рамках вивчення навчальної дисципліни «Арттерапія»:

27.10.2020 р. – Захожа Ольга провела гостьову лекцію «Ознайомлення з роботою Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ХМЦСССДМ)».

27.11.2020 р. – Афадєєва Оксана – приватний психолог, психоаналітик, член УСП та АППУ – провела гостьову лекцію «Кінотерапія: досвід роботи кінококлубу «Смак життя»

22.12, 23.12.2020 р. – Воксар Оксана – практичний психолог, естетичний коуч, інструктор нейрографіки – провела онлайн майстер-класи з нейрографіки «Техніка «Нейро Древо».

Такі заходи сприяють:

– особистісно-професійному розвитку студентів;

– дослідженню запитів психологічної практики;

– взаємодії кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету з практикуючими психологами міста.

Сподіваємось на подальшу співпрацю з колегами-психологами!