Перейти до вмісту

«Досвід, проблеми, погляд у майбутнє» – онлайн-діалог аспірантів (Хмельницький – Вінниця).

4 березня 2021р. відбулось активне спілкування з проблем виховання особистості в сучасних умовах між здобувачами вищої освіти третього (доктор філософії) рівня кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету та кафедри педагогіки, професійної освіти та управління освітніми закладами Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки, професійної освіти та управління освітніми закладами Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Каплінський Василь Васильович ознайомив слухачів із сучасними тенденціями науки та практики щодо виховання учнів та студентської молоді в контексті останніх документів МОН України, зокрема, ключової реформи Міністерства освіти і науки «Нова українська школа».

Майбутні науковці були ознайомлені з секретами та майстерністю виховного впливу, а також особливостями наукових досліджень з проблем виховання.

Активну участь у діалозі аспірантів взяла доктор педагогічних наук, професор кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету Гомонюк Олена Михайлівна.

Наприкінці онлайн-зустрічі від аспірантів поступила пропозиція провести цикл таких лекцій з можливістю одержання сертифікату про підвищення рівня кваліфікації.