Перейти до вмісту

5 березня відбувся захист практики студентів 2-го курсу.

Студенти представили результати проходження психодіагностичної практики, ділилися враженнями та досвідом. Зі вступним словом до учасників звітної конференції за результатами проходження здобувачами виробничої практики виступила гарант освітньої програми Кулешова Олена Віталіївна, яка зауважила, що основною метою практики є підготовка студентів-психологів до успішної професійної діяльності за спеціальністю «Психологія». В її основі лежить системний підхід до формування навичок професійної діяльності студентів, що включає поєднання теоретичних знань і практичних умінь.

Своїми враженнями щодо керівництва практикою поділилася практичний психолог НВК №2 Старостіна Крістіна Валентинівна. Зокрема, висловила вдячність організаторам практики та студентам, які проявили вагомі знання з психодіагностики, загальної та вікової психології, а також за час проходження практики проявили творчі й комунікативні здібності.

Студенти на звітній конференції мали можливість прозвітувати за пророблену роботу під час проходження практики. Звіт кожного студента складався з основних аспектів роботи, а саме: знайомство зі структурою і функціонуванням бази практики, ознайомлення з документацією психолога, організація діагностичної роботи та практичне використання методик діагностичного мінімуму в закладах освіти.

Студенти груп відповідали на питання членів комісії та висловлювали слова вдячності за можливість апробувати набуті знання на практиці, а також пропонували напрямки покращення організації практики.

Кафедра психології та педагогіки висловлює щиру подяку керівникам від баз практики за високий професійний рівень у допомозі підготовки майбутніх фахівців зі спеціальності «Психологія».

Вітаємо наших студентів із успішним захистом! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.