Перейти до вмісту

Відкрита лекція для студентів-першокурсників ХІСТ Університету «Україна»

10 березня 2021 року доцент кафедри психології та педагогіки ХНУ Василенко Олена Миколаївна провела відкриту лекцію для студентів-першокурсників ХІСТ Університету «Україна». Лекція на тему: «Види наукових робіт студентів закладів вищої освіти» була проведена в режимі zoom конференції в межах вивчення дисципліни «Основи наукових досліджень та академічного письма». На лекції були присутні кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та соціальної роботи ХІСТ Університету «Україна» Островська Н.О. та студенти першого курсу спеціальностей «Психологія», «Соціальна робота», «Право», «Фізична терапія, ерготерапія».

Доцент Василенко О.М. розповіла студентам про особливості організації наукової діяльності в Хмельницькому національному університеті загалом, та на кафедрі психології і педагогіки зокрема, а також поділилася власним досвідом написання різних видів наукових досліджень в сучасних умовах.

Під час лекції студенти цікавилися питаннями дотримання академічної доброчесності у студентських наукових дослідженнях, захисту авторських прав науковців та ін.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю між кафедрою психології і педагогіки ХНУ та кафедрою психології та соціальної роботи ХІСТ Університету «Україна».