Перейти до вмісту

Ведучий тренінгів по Коучингу, НЛП та Емоційному інтелекту Віталій Худаков провiв зустрiч

 31/03/2021 в рамках таких предметів як «Основи коучингу» та « Основи психологічної корекції з практикумом групової психокорекції», був запрошений ведучий тренінгів по Коучингу, НЛП та Емоційному інтелекту, засновник Харківського тренінгового центру Sofine, Віталій Худаков. У зустрічі прийняли участь викладачі, магістри та студенти 4-го та 3-го курсів спеціальності Психологія.

Пан Віталій, ознайомив студентів одним із перспективних, молодих напрямків консультування, як Коучинг. Розкрив основні тенденції розвитку даного напрямку, продемонстрував основні техніки коуча. В даний час коучинг набирає обертів і в Україні. Більшість компаній та організацій впроваджують коуч-сесії не лише для матеріального розвитку, а й для покращення відносин серед працівників. Коучинг може використовуватися як одноразова взаємодія, так і довготривалий процес (наприклад, процес розвитку лідерів, який є частиною існування будь-якої організації).

Студенти мали можливість попрактикуватись і поділитись зворотнім зв’язком, як цей метод діє і де його можна застосовувати.