Перейти до вмісту

Гостьова лекція «Клієнт-центрована терапія в роботі з дітьми та підлітками» стейкхолдера Тетяни Владиславівни Матвійчук

21 травня 2021 року відбулась гостьова лекція «Клієнт-центрована терапія в роботі з дітьми та підлітками» Тетяни Владиславівни Матвійчук, кандидата психологічних наук, доцента Хмельницького кооперативноготоргрвельно-економічного інституту, дитячого, підліткового та сімейного психолога, психотерапевта у напрямку клієнт-центрованої терапії, фахівця з піскової терапії, авторки і ведучої навчальних семінарів для практикуючих спеціалістів по роботі з дітьми та підлітками, ведучої тренінгових програм для дітей, підлітків та молоді, представниці секції дитячої та юнацької психотерапії Хмельницького осередку УСП (м. Хмельницький), стейкхолдера кафедри психології та педагогіки.

У лекції розглядались загальні принципи клієнт-центрованої терапії, типові вікові особливості дітей і підлітків та їх урахування у консультативній і терапевтичній роботі. При цьому лекторка наводила багато прикладів з власної практики і практики засновника розглянутого терапевтичного напрямку – Карла Роджерса.

Лекція відбулась у рамках таких дисциплін як «Клієнцентрована терепія», «Основи психологічного консультування», «Диференційна психологія». До прослуховування лекції долучились також викладачі кафедри психології та педагогіки, здобувачі освіти денної і заочної форми навчання, а також психологи міста Хмельницького.

Висловлюємо щиру подяку Тетяні Владиславівні за тривалу і плідну співпрацю.