Перейти до вмісту

Успішний захист курсових робіт з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» здобувачами магістерського рівня спеціальності «Психологія»

2 червня 2021 року в режимі zoom конференції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» здобувачами магістерського рівня спеціальності «Психологія» гр. ППм-20-1. На захисті були присутні: завідувач кафедри, доктор психологічних наук, професор Потапчук Є.М., кандидат педагогічних наук, доцент Василенко О.М. та куратор гр. ППм-20-1, кандидат психологічних наук, доцент Руденок А.І.

Під час захисту курсових робіт студенти-магістри продемонстрували високий рівень сформованості у них науково-практичних навичок проведення психолого-педагогічних досліджень; чіткість, послідовність та лаконічність викладу матеріалу; компетентність та вичерпність відповідей на питання членів комісії; володіння професійною термінологією та вміння презентувати результати своїх напрацювань.

Вітаємо студентів з успішним захистом курсових робіт та бажаємо подальших успіхів і досягнень у проведенні цікавих психолого-педагогічних досліджень!