Перейти до вмісту

Разом з КНП «Хмельницький обласний центр громадського здоров’я» ОДА був проведений захід «Здорово бути здоровим»

10.06.2021р. кафедра психології та педагогіки, кафедра соціальної роботи та соціальної педагогіки разом з КНП «Хмельницький обласний центр громадського здоров’я» ОДА був проведений захід «Здорово бути здоровим».

Мета заходу: Пропагувати здоровий спосіб життя, збільшувати рухливий режим школярів. Виховання в учнів почуття колективізму, вміння вести себе в нестандартних ситуаціях і приймати швидкі рішення.

Провідна ідея заходу: Щасливе життя — це гарне здоров’я. «Здоров’я — це цінний скарб, про який треба піклуватися щодня. Жити — це означає рухатись.

Не менш важливими є й рухова активність та регулярні фізичні навантаження, спрямовані на підвищення рівня фізичного розвитку та його підтримку.

На заході прийняли участь учні перших класів НВО 5, НВО 6, Ліцей 17, колегіум 16 ім. В. Козубняка. Діти отримали море позитивних емоцій і невеличкі подарунки на згадку про захід.

Пам’ятайте, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.