Перейти до вмісту

Зустріч викладачів кафедри психології та педагогіки з випускниками – магістрами психології Сергієм Шереметою та Вікторією Міль

4 жовтня 2021 року відбулася приємна та корисна онлайн-зустріч викладачів кафедри психології та педагогіки з випускниками 2020 та 2021 років – магістрами психології Сергієм Шереметою та Вікторією Міль. Це психологи-практиками, які нині працюють у Хмельницькому районному відділі філії Державної установи «Центр Пробації» у Хмельницькій області. На зустрічі також був присутній декан факультету здоров’я, психології, фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Павлюк Євген Олександрович.

ергій та Вікторія ознайомили викладачів зі специфікою діяльності Центру Пробації та поділилися своїми враженнями від роботи. Зокрема Вікторія розкрила завдання Центру, принципи надання психологічної допомоги та назвала організації, з якими вони співпрацюють. Сергій розповів про психологічні форми та методи роботи з особами, які вчинили правопорушення. Специфіка діяльності Центру Пробації викликала велику зацікавленість у викладачів та спонукала до різних питань. Викладачі цікавилися думками випускників щодо того, чи вистачає отриманих ними знань для розв’язання складних задач і проблем професійної діяльності, а також їхніми порадами щодо внесення змін до змісту освітньо-професійної програми підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти (053 Психологія). Сергій та Вікторія відмітили, що здобуті в університеті знання допомагають їм ефективно виконувати професійні обов’язки і відчувати здатність вирішувати усі проблемні завдання. Виступаючі порадили викладачам посилювати практичну складову підготовки здобувачів вищої освіти, зокрема проведення консультацій, що мотивують і сприяють вирішенню проблемних питань, адаптації до життя в сім’ї.

Висловлюємо щиру вдячність нашим випускникам за змістовну зустріч та корисну співпрацю.