Перейти до вмісту

Відкрита лекція на тему: Що таке гіпноз і як він діє на нас» для студентів груп ППм-21-1 та ППмз-21-1.

30.03.2022 року для магістрів денної і заочної форми навчання доцент кафедри психології та педагогіки Антонова Зінаїда, організувала відкриту лекцію в рамках дисциплін: «Основи сугестології» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 053 Психологія.

Zoom-лекція була проведена із запрошеним фахівцем-практиком, доктором психологічних наук, доцентом кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін Державного університету інфраструктури та технологій (м. Київ) Романом Попелюшко.

Основним завданням даної зустрічі було ознайомити студентів з психотехнологіями, які використовуються в сугестології, та вміти їх використовувати на практиці, стимулювати прагнення студентів до розвитку сугестивних здібностей, та адаптувати їх до умов значних змін у суспільному житті.

Всі ці навички допоможуть розвинути власний професійний потенціал та забезпечити самовдосконалення свідомості й особистості майбутніх психологів.

Зустріч пройшла в цілковитій зацікавленості та бажанні студентів більш глибше вивчити дану тему. Присутні студенти поділились власними враженнями про ефективність використання даного методу сугестології психологами-практиками в такий нелегкий час, коли основними запитами від населення є тривога, страх та паніка.

Війна змінила наше життя, внесла деякі корективи у нашу роботу. Але не дивлячись на всі події, ми продовжуємо навчальний процес зі студентами і поглиблюємо свої практичні навички у психологічній діяльності.

Інформацію підготувала
к. психол.н., доцент кафедри
психології та педагогіки
Зінаїда Антонова