Перейти до вмісту

Зустріч з випускницею кафедри – психологом з Німеччини

 30.03.2021року в рамках роботи наукового гуртка «Майстерня успішної кар’єри (керівники Кулешова О.В., Міхеєва Л.В., Сургунд Н.А.) відбулася зустріч з випускницею нашої кафедри, а нині – успішним практикуючим психологом Іриною Рибак (Німеччина).

Пані Ірина Рибак є психоаналітиком, сімейним аналітиком, засновником Хмельницького відділення школи психоаналіза. Також Ірина – голова секції психоаналіза і психотерапії пар і сім’ї АППУ в ЄФПП, запрошений експерт на Всесвітньому форумі демократії в Європарламенті. Також Ірина співпрацює з Берлінським Інститутом психоаналізу та з Університетом в Регенсбурзі. Вивчає проблеми трансгенераційної пам’яті і міжкультурної взаємодії.

Відбувся цікавий і плідний діалог між студентами-науковцями і гостею. Підчас зустрічі пані Ірина поділилася власним досвідом просування успішної кар’єри психолога, особливостями психологічної практики за кордоном. Також вона акцентувала увагу на актуальності знань і вмінь, які набувають студенти під час навчання в контексті розвитку европейської психології.