Перейти до вмісту

Творча зустріч членів наукового гуртка кафедри психології та педагогіки “Майстерня успішної кар’єри”

 27 вересня 2021 року відбулася творча зустріч членів наукового гуртка кафедри психології та педагогіки “Майстерня успішної кар’єри” (керівники доценти кафедри Кулешова О.В., Міхеєва Л.В., Сургунд Н.А.).

Засідання гуртка «Майстерня успішної кар’єри»

Цікавим і змістовним був виступ членів гуртка, студенток гр. ПП-19-1 Шеремети Аліни та Хоптяної Олександри з творчим доробком на тему “Професійні кризи та їх вплив на динаміку кар’єри фахівця”.

Виступ студентки гр. ПП-19-1 Шеремети Аліни

Виступ студентки гр. ПП-19-1 Хоптяної Олександри

У виступі було розглянуто і представлено на слайдах теоретичний огляд наукових джерел з теми дослідження, представлено види професійних криз згідно класифікації видатного психолога-науковця, який стояв у витоків вітчизняної парадигми теорії професійного розвитку особистості – Е.Ф.Зеєра, відмічено їх психологічні особливості, чинники і фактори впливу на перебіг професійної кар’єри фахівця. Особливої уваги, на думку авторів наукової роботи, потребує питання профілактики криз професійного становлення молодого фахівця.

Спільне обговорення питань професійної мобільності, професійного розвитку і професійної кар’єри

До обговорення долучилися нові члени гуртка, студенти групи ПП-20-1 Гуро Вікторія, Матвєєва Вікторія, Демчук Катерина та Сав’юк Ангеліна. Вони виступили з обгрунтуванням актуальності обраних ними тем наукового пошуку в рамках роботи наукового гуртка “Майстерня успішної кар’єри”.

Побажаємо всім успішної, цікавої і плідної наукової співпраці!