Перейти до вмісту

Настановна конференція з переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня заочної форми навчання

16 вересня 2022 року відбулася настановна конференція з переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня заочної форми навчання.

На конференціі були присутні здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня заочної форми навчання, гарант ОП Таїсія Комар, викладачі кафедри психології та педагогіки, а також керівники від бази практик, практичний психолог загально-освітньої школи № 22 Олеся Мороз та керівник реабілітаційного центру Владислав Вінярський.

Гарант ОП Таїсія Комар  зосередила увагу, що переддипломна практика є завершальним етапом навчання і проводиться для узагальнення і вдосконалення набутих загальних і фахових компетентностей та здобутих програмних результатів навчання; оволодіння професійним досвідом та перевірки готовності здобувача освіти до самостійної трудової діяльності.

Практичний психолог загально-освітньої школи № 22 Олеся Мороз запевнила, що у закладі створені усі умови для  здобувачів вищої освіти задля можливості зібрати фактичний матеріал для виконання кваліфікаційної роботи та успішного виконання усіх поставлених завдань.

Під час конференції зі здобувачами вищої освіти проведено інструктаж з техніки безпеки та порядку проходження практики, а також детально обговорено завдання практики й визначено пріоритетні напрями діяльності студентів на період її проходження.

Бажаємо нашим здобувачам успіхів та наснаги в оволодінні практичними вміннями та навичками!

Кафедра  психології та педагогіки