Перейти до вмісту

Знайомство студентів магістрів  з кафедрою психології та педагогіки

30 вересня 2022 року відбулась зустріч першокурсників другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія із колективом кафедри психології та педагогіки.

З вітальним словом виступив завідувач кафедри Євген Михайлович Потапчук, який ознайомив здобувачів вищої освіти з освітнім процесом в Хмельницькому національному університеті.

До вітального слова приєдналася гарант освітньої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти Комар Таїсія Василівна, яка розповіла про студентоцентроване навчання в нашому вузі та ознайомила з освітньо-професійною програмою «Психологія».

Куратор групи Руденок Алла Іванівна провела інструктаж з техніки безпеки та правил поведінки під час надзвичайних ситуацій.

Доброю традицією кафедри на першому знайомстві зі здобувачами є презентація викладачами своїх наукових і практичних здобутків, а також ознайомлення із дисциплінами, які вони викладають на  освітній програмі «Психологія».

Неодмінним атрибутом першої зустрічі є ознайомлення здобувачів з матеріально-технічною базою кафедри. Студенти мали можливість побувати в навчально-науковій лабораторії медико-психологічних досліджень, координатор якої Янцаловський Олександр Йосифович розповів про особливості її функціонування, а також в Хмельницькому психологічному центрі, який підпорядкований кафедрі психології та педагогіки.

Дякуємо кожному студенту, який обрав Хмельницький національний університет, дякуємо кожному хто обрав кафедру психології та педагогіки.

Кафедра психології та педагогіки