Перейти до вмісту

Захист з психодіагностичної практики студентами 2 курсу спеціальності 053 Психологія

9 березня 2023 року відбувся захист з психодіагностичної практики студентами 2 курсу спеціальності 053 Психологія. Цей вид практики є складовою обов’язкової частини дисциплін професійної підготовки фахівців першого (бакалаврського) освітнього рівня за спеціальністю 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія.

Зі вступним словом до учасників звітної конференції виступила професор, доктор психологічних  наук  Комар Таїсія Василівна, яка зауважила, що основною метою практики є оволодіння майбутніми психологами уміннями застосовувати на практиці психодіагностичні методики, використовуючи загальні теоретико-методологічні принципи психодіагностики.

Звіти про виконання програми практики заслухала комісія у складі викладачів кафедри психології та педагогіки доцентів О. В. Кулешової, А.І. Руденок, О.В. Петяк.

Звіт кожного студента складався з основних аспектів роботи, а саме: знайомство зі структурою і функціонуванням бази практики, ознайомлення з документацією психолога, організація діагностичної роботи та практичне використання методик діагностичного мінімуму в закладах освіти.

Здобувачі вищої освіти відповідали на питання членів комісії та висловлювали слова вдячності за можливість апробувати набуті знання на практиці, а також пропонували шляхи покращення організації практики.

Кафедра психології та педагогіки висловлює щиру подяку керівникам від баз практики за високий професійний рівень у допомозі підготовки майбутніх фахівців.

Вітаємо наших студентів із успішним захистом! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.

Кафедра психології та педагогіки