Перейти до вмісту

1 вересня 2023 року у Хмельницькому національному університеті відбулись урочистості з нагоди початку нового 2023 – 2024 навчального року

Спочатку в Актовій залі Університету зібралась академічна спільнота для проведення урочистої посвяти першокурсників у студенти Хмельницького національного університету. Із вітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету здоров’я , психології, фізичної культури та спорту доктор педагогічних наук, професор Євген Павлюк.

У своєму виступі він привітав першокурсників зі вступом у найпрестижніший заклад вищої освіти на Поділлі, побажав їм успішного, цікавого та насиченого приємними подіями студентського життя.

Трохи згодом відбулась зустріч студентів 1 курсу спеціальності «Психологія» з професорсько – викладацьким складом кафедри психології та педагогіки. Продовжила вітання першокурсників та їх батьків завідуюча кафедрою психології та педагогіки Хмельницького національного університету, доктор психологічних наук, професор Таїсія Комар. Завідуюча кафедрою нагадала, що в цей непростий час професія психолога є найзатребуванішою в суспільстві. Адже він лікує душі людей, допомагаючи їм справитися з різними негативними психічними станами. Тому завданням студентів є здобути якомога більше знань, умінь та навичок, щоб у майбутньому стати висококваліфікованими компетентними фахівцями.Таїсія Василівна представила студентам професорсько- викладацький склад кафедри психології та педагогіки, наголосивши, що це не просто освітяни, науковці, а й практики. Саме вони зможуть допомогти студентам опанувати професію і стати кваліфікованими психологами.

Бажаємо нашим першокурсникам успіхів у навчанні та всього найкращого.

Кафедра психології та педагогіки