Перейти до вмісту

Відкритий семінар “Насилля у сучасному світі”

25 жовтня 2023 року в рамках вивчення навчальних дисциплін «Психологічна реабілітаційна робота» та «Вступ до фаху (в т.ч. психологічна служба)» студенти спеціальності «Психологія» Хмельницького національного університету взяли активну участь у семінарі, на базі наших стейкхолдерів, Відокремленого структурного підрозділу Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету.

Студентка групи ПП-20-1 Демчук Катерина та студент групи ПП-23-3 Іваніцький Владислав виступили з доповіддю на тему «Як запобігти насиллю». До обговорення на відкритому семінарі долучилися Каспіркевич Максим, Загородна Анастасія, Браженко Артур та ін.

Студенти закріпили теоретичні знання, здобуті на лекційних та практичних заняттях. Обговорили проблему насилля у сучасному світі, на прикладах демонстрували види насилля, саме сьогодні, коли наша країна переживає  стан війни.

Стейкхолдери Відокремленого структурного підрозділу Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету вдячні нашим студентам за активну участь у семінарі.

Кафедра психології та педагогіки дякує за поповнення рядів наших першокурсників випускниками Хмельницького торговельно-економічного фахового коледжу.

Відкритий семінар пройшов у надзвичайно теплій атмосфері.

Інформація кафедри психології та педагогіки