Перейти до вмісту

XIIІ – Відкритий семінар на тему «Особливості підготовки психологів: етапи, проблеми, перспективи» за участю батьків

Кафедрою психології та педагогіки Хмельницького національного університету 06.11.2023 року проведений ХІІІ-й Відкритий семінар «Особливості підготовки психологів: етапи, проблеми, перспективи» за участю батьків. З вітальним словом до батьків і студентів звернулась завідувачка кафедри психології та педагогіки, професорка Таїсія КОМАР.

З доповіддю на тему «Ресурси сім’ї як суб’єкта збереження психічного здоров’я в умовах війни» виступив професор кафедри психології та педагогіки, доктор психологічних наук, Заслужений працівник освіти України Євген ПОТАПЧУК. У своєму виступі професор підкреслив важливість всіх членів сім’ї у підтримці психічного здоров’я студентів, зазначив, що насьогодні всі українці перебувають у складних умовах військового часу та відчувають сім’ю як ресурсну підтримку в тривожний час.

З особливостями підготовки психологів ознайомила присутніх кандидатка психологічних наук, доцентка та гарантка ОП Психологія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Олена КУЛЕШОВА.

Важливою складовою забезпечення якості вищої освіти та конкурентоспроможності випускників освітньої програми є професійно-практична підготовка. З особливостями різних видів практик та значущості практичної підготовки здобувачів вищої освіти ознайомила кандидатка психологічних наук, доцентка Алла РУДЕНОК.

З порадами для першокурсників звернулись магістри та студенти 3-го курсу освітнього рівня «бакалавр», які поділились своїм баченням щодо студентського життя в стінах університету.

Свої творчі здібності презентували:

студенти групи ПП-23-3 пісню «Батьки мої»;

студенти групи ПП-22-1 –патріотичний танець.

З вітальним словом від батьків студентів звернулась випускниця освітньої програми Психології, діюча військова, майор-запасу Ілона МИХАЙЛОВСЬКА.

Даний семінар відкриває можливості перед студентами, випускниками, батьками, викладачами поділитися баченням перспектив розвитку підготовки психологів та можливими проблемами.

Інформація кафедри психології та педагогіки