Перейти до вмісту

Підсумки захисту кваліфікаційних робіт з психології

З 18 грудня по 23 грудня 2023 року на кафедрі психології та педагогіки відбулися захисти кваліфікаційних робіт з психології. У захисті взяли участь 77 здобувачів освіти другого  (магістерського ) рівня. Усі роботи присвячені актуальним темам психології, а їхні результати мають важливе значення для наукової та практичної діяльності.

Магістратура з психології — це місце, де формуються науковці та практикуючі фахівці, і кваліфікаційні роботи є важливим внеском в розвиток психологічної науки. Тематика досліджень була різноманітною та актуальною, віддзеркалюючи широкий спектр психологічних аспектів.

Члени комісії високо оцінили рівень підготовки магістрів, які продемонстрували не лише глибокі знання з обраної теми, але й високий рівень аналітичних та дослідницьких навичок. За результатами захисту кваліфікаційних робіт рекомендовано магістрам продовжувати наукові дослідження на третьому (освiтньо-науковому) рiвні.

Вітаємо з успішним захистом та виражаємо подяку всім магістрам та їх науковим керівникам за їхню відданість науці та високий рівень робіт! Бажаємо магістрам подальших успіхів у науковій та професійній діяльності!

Кафедра психології та педагогіки