Перейти до вмісту

Результати всеукраїнського конкурсу «Краще видання»

Наприкінці 2023 року було оголошено результати всеукраїнського конкурсу «Краще видання», що проводився ГО «Національна академія наук вищої освіти України». Незважаючи на воєнний стан та нелегку обстановку в нашій країні, загалом на конкурс було подано понад 175 робіт з різних номінацій. Приємно зазначити, що серед них було дві роботи, які представила кафедра психології та педагогіки Хмельницького національного університету. За результатами конкурсу нагороджено дипломами лауреатів:

– у номінації «Навчальні посібники» – колективну працю «Диференційна психологія» (Л. Подкоритова, Д. Карпова, О. Ігумнова, Т. Комар) (І премія);

– у номінації «Довідкова література» – сімейний довідник «Психологічна діагностика сімейних ролей як моделей поведінки подружжя» (Є. Потапчук, Д. Карпова) (II премія).

Вітаємо колег з черговими досягненнями та бажаємо нових здобутків.

Загалом отриманні результати надихають на подальші звершення задля нашої Перемоги над агресором і ще раз доводить, що українці – це незламна освічена нація, яка міцно тримає не тільки воєнний, а й освітній науковий та культурний фронти.