Перейти до вмісту

Знайомство студентів групи ПП-22-1 з діяльністю Хмельницького центру психологічної підтримки «Ор Шалом»

27 березня під час кураторської години студенти групи ПП-22-1 разом з куратором групи, доцентом кафедри психології та педагогіки Оленою Василенко відвідали Центр психологічної підтримки «Ор Шалом», що функціонує в межах діяльності Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт».

Керівник Центру Олена Косіюк розповіла студентам про особливості роботи фахівців-психологів, їх спеціалізацію, види та форми діяльності з клієнтами Центру. Вона звернула увагу на те, що психологи використовують дієві види психотерапії: когнітивно-поведінкової, тілесно-орієнтованої, клієнт-центрованої, символ-драми. Також при наданні психоемоційної підтримки та допомоги клієнтам психологи застосовують сучасні ізраїльські практики.

Особливу зацікавленість студенти групи ПП-22-1 виявили щодо роботи та обладнання сенсорної кімнати, яка створена для стимуляції органів чуття та регуляції емоцій клієнтів через використання сенсорних інструментів і матеріалів.

Доцент Олена Василенко та студенти групи ПП-22-1 висловили слова щирої вдячності Олені Косіюк за цікаву екскурсію, цінні знання, відкритість до спілкування, а також сподівання щодо подальшої співпраці з фахівцями Центру психологічної підтримки «Ор Шалом».

Інформація кафедри психології та педагогіки