Перейти до вмісту

Виїзне практичне заняття з дисципліни «Робота практичного психолога з дітьми різного віку»

28 березня студенти третього курсу спеціальності «Психологія» відвідали практичне заняття в закладі дошкільної освіти № 26 “Кульбабка“. Під керівництвом психолога Марини КОВАЛИК вони вивчали особливості діагностичного обстеження дітей дошкільного віку, як одну із тем дисципліни “Робота психолога з дітьми різного віку” (викладач – Алла РУДЕНОК).

Практичне заняття в ЗДО “Кульбабка” стало частиною підготовки майбутніх психологів до роботи з дітьми різного віку і допомогло їм поглибити розуміння особливостей розвитку різних вікових груп. На занятті студенти отримали можливість застосувати теоретичні знання на практиці, спостерігаючи за поведінкою дітей та використовуючи психодігностичні інструменти оцінки їхнього розвитку. Це практичне заняття дозволило студентам отримати цінний досвід у роботі з дітьми дошкільного віку та оволодіти практичними навичками діагностики їхнього розвитку.

Під керівництвом Марини КОВАЛИК майбутні психологи змогли відчути себе впевнено в застосуванні психологічних методів оцінки та розвитку дитячого потенціалу.

Інформація кафедри психології та педагогіки