Перейти до вмісту

Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії 2024 р.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 4 грудня 2023 року Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини було проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії. Метою конкурсу є активізація науково-дослідної роботи студентів, стимулювання інтересу до науки та технологій серед молоді, сприяння вирішенню проблем та практичних завдань у галузі соціальної та економічної інклюзії.

Від Хмельницького національного університету взяла участь здобувачка освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 053 «Психологія» Юлія ТОМАШУН (науковий керівник: кандидатка психологічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету Алла РУДЕНОК). Тема студентської наукової роботи «Інклюзивна компетентність як складова професійної підготовки майбутніх психологів».

Конкурс проходив у два тури:

I тур – у лютому-березні 2024 року в Хмельницькому національному університеті;

II тур – 24-25 квітня 2024 року в Уманському державному педагогічному університеті ім. Павла Тичини. У другому турі 2-ого етапу Юлія ТОМАШУН посіла 2-ге місце за тематичним напрямком «Соціальна інклюзія» та отримала диплом II ступеня.

За результатами конкурсу декан факультету здоров’я, психології, фізичної культури та спорту Євген ПАВЛЮК та завідувачка кафедрою психології та педагогіки Таїсія Комар привітали з перемогою Юлію ТОМАШУН та вручили подяку за відмінні успіхи у навчанні, активну участь в науковій діяльності університету.

Інформація кафедри психології та педагогіки