Перейти до вмісту

Нагородження грамотами студентів кафедри психології та педагогіки до Дня науки

Щорічно в травні відзначають День науки. Студенти та викладачі кафедри психології та педагогіки 17 травня 2024 року взяли участь у конференції професорсько-викладацького складу Хмельницького національного університету «Підведення підсумків за 2023 рік та визначення пріоритетних напрямів розвитку наукової діяльності університету».

Про підсумки рейтингового оцінювання результатів наукової діяльності професорсько-викладацького складу ХНУ у 2023 році виступив проректор з наукової роботи Олег СИНЮК.

Наступним доповідачем була голова НТСМВ, професор Ольга ПАРАСКА, яка підсумувала наукову діяльность Наукового товариства студентів та молодих вчених ХНУ у 2023 році. Традиційно до Дня Науки – нагороджують кращих студентів ХНУ, серед здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія було нагороджено грамотами за значні досягнення у науковій діяльності: Анна КАРПЮК (ПП-21-1) та Юлія ТОМАШУН (ПП-20-1).

Далі відбулася панельна дискусія «Кращі практики реалізації проектів у Хмельницькому національному університеті: програми Erasmus+, Horizon Europe, Digital Europe, COST», доповідачами були автори і учасники проектів та модератор начальник НДЧ Оксана ЗАХАРКЕВИЧ. На завершення конференції пані Оксана підвела підсумки голосування за кращих науковців ХНУ.

Вітаємо студентів кафедри психології та педагогіки з заслуженою винагородою та бажаємо реалізації найсміливіших планів і намірів задля блага нашої Батьківщини!

Інформація кафедри психології та педагогіки