Перейти до вмісту

Відкрите практичне заняття з курсу «Організаційна психологія» за участю Аліни ВОВК, практичного психолога, професійного коуча, здобувачки ступеня доктора філософії за спеціальністю «Психологія» ХНУ

31 травня 2024 року було проведено відкрите практичне заняття практичним психологом, професійним коучем Аліною ВОВК в рамках вивчення курсу «Організаційна психологія» для студентів 3-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія.

Практичне заняття на тему «Організаційний коучинг та особливості тренінгової роботи організаційного психолога» в форматі психологічного тренінгуспрямоване на ознайомилися студентів із техніками та методами роботи організаційного психолога з колективом.

Під час тренінгу студенти відпрацювали застосування інструментарію коуча для роботи з персоналом та менеджерами, а також спробували себе у ролі організаційного коуча. Використання методу мозкового штурму сприяло пошуку студентами способів вирішення реальних конфліктних ситуацій, з якими зустрічаються коучі під час роботи з колективом в організаціях. Аліна ВОВК ознайомила студентів з особливостями діяльності організаційного коуча та поділилась власним досвідом розвитку коучингової практики.

Щиро дякуємо Аліні ВОВК за цікаве, практично спрямоване навчання.

Інформація кафедри психології та педагогіки