Перейти до вмісту

Конкурс інноваційних ідей молодих вчених ХНУ 2024

21 червня 2024 року з ініціативи Наукового товариства студентів, молодих вчених в Хмельницькому національному університеті пройшов конкурс інноваційних ідей молодих вчених ІІМВ 2024. Метою конкурсу є мотивація науково-практичної активності у середовищі студентів, аспірантів, молодих вчених. Студенти, аспіранти, молоді науковці зі всіх спеціальностей подали різні проєкти. Кафедру психології та педагогіки представляв здобувач першого (бакалаврського) рівня освіти Віктор ШКОДА (група ПП-22-1), науковий керівник – доктор психологічних наук, професор Євген ПОТАПЧУК.

Конкурс проходив у два етапи. Перший етап (з 08.05.2024 до 31.05.2024) – реєстрація, подача, відбір проєктів та підготовка презентацій. Другий етап – супровід та фінал конкурсу (з 01.06.2024 по 21.06.2024). На цьому етапі відбулося публічне представлення здобувачами авторських ідей у вигляді презентації, а також оголошення та нагородження переможців.

Зважаючи на вимкнення світла та тривогу, конкурс проходив в різних локаціях. Проте це не завадило здобувачам гідно презентувати свої проєкти. Зокрема Віктор Шкода успішно презентував свою розробку «Тренінг стресостійкості в умовах несприятливих змін та невизначеності». Розробка, зважаючи на її практичну спрямованість та креативне наповнення, викликала інтерес та високі оцінки у членів комісії. Віктор був нагороджений дипломом спеціальний приз у конкурсі інноваційних ідей молодих вчених ХНУ.

Вітаємо нашого здобувача вищої освіти Віктора Шкоду та його керівника – професора Євгена Потапчука –з успішним результатом та бажаємо подальших наукових здобутків.

Інформація кафедри психології та педагогіки